Oryantring Yarışları Nefes Kesti

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Nilüfer Kupası ve Dilay-Cem Kerman 1. Kademe Oryantiring Yarışmasında ikinci gün nefes kesti. Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Nilüf

Oryantring Yarışları Nefes Kesti

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Nilüfer Kupası ve Dilay-Cem Kerman 1. Kademe Oryantiring Yarışmasında ikinci gün nefes kesti.

Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen Nilüfer Kupası ve Dilay-Cem Kerman 1. Kademe Oryantiring Yarışması, tüm hızıyla devam ediyor. İlk günü Uludağ Üniversitesi'nde gerçekleşen yarışlar, ikinci gün Hüseyinalan Mahallesinde klasik mesafe yarışı ile devam etti. Farklı yaş gruplarından sporcular, uzman haritacılar tarafından Hüseyinalan Mahallesinde ormanlık alana yerleştirilen hedefleri, en az hatayla en kısa sürede bulabilmek için büyük çaba gösterdi. Soğuk ve yağışlı havada, zorlu parkurun sonunu görebilmek için kıyasıya mücadele eden sporcuların gayretleri nefes kesti. Uludağ Üniversitesi ve Hüseyinalan Mahallesindeki yarışlarda, dereceye girenler için planlanan ödül töreni, hava muhalefeti nedeniyle ertelendi. Ödüller 29 Kasım Pazar günü, Gölyazı'da yapılacak olan Sprint Yarışları sonrasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in katılımıyla sahiplerine verilecek.

Oryantring Yarışları Nefes Kesti

Oryantring Yarışları Nefes Kesti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler