Ormanlık Alanda Fuhuş Yaparken yakalandı!

Edirne'de ormanlık alanda fuhuş yapan kadın gözaltına alındı. Kadının çantasından 20 prezervatif ve biber gazı çıktı.Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda bir kadın, fuhuş yaptığı iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. Ö.K. isimli kadının ç

Ormanlık Alanda Fuhuş Yaparken yakalandı!

Edirne'de ormanlık alanda fuhuş yapan kadın gözaltına alındı. Kadının çantasından 20 prezervatif ve biber gazı çıktı.

ormanlik-alanda-fuhus-yapan-kadina-gozalti-7507780_x_3587_o.jpg

Edirne'nin Keşan ilçesinde ormanlık alanda bir kadın, fuhuş yaptığı iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alındı. Ö.K. isimli kadının çantasında yapılan aramada ise 20 prezervatif ve biber gazı bulundu.

POLİS TAKİBE ALDI

Olay, Keşan-Malkara Karayolu Çeşme Mevkii'nde meydana geldi. Bir ihbarı değerlendiren Keşan İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanlığı ekipleri, Çeşme Mevkii'ndeki ormanlık alanda para karşılığı erkeklerle birlikte olduğu öne sürülen 34 yaşındaki Ö.K.'yi takibe aldı.

ÇANTASINDAN NELER ÇIKTI NELER

Ekipler bir süre sonra Ö.K.'yi erkeklerle pazarlık yaptığı sırada yakalayarak, gözaltına aldı. Ö.K.'nin çantasında yapılan aramada ise 20 prezervatif ve biber gazı bulundu.

PARA CEZASIYLA KURTULDU

Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülerek ifadesi alınan Ö.K., 'Kabahatler Kanunu' gereğince 208 lira para cezası kesildikten sonra serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler