Ordu'da talihsiz kaza! Babasını...

Ordu’nun Ünye ilçesi bir genç, babasının üzerinden kamyonetle geçerek ağır yaraladı.Edinilen bilgiye göre, 30 Mart yerel seçimlerinde Erenyurt Mahalle Muhtarı seçilen Adem K.(54), Erenyurt'taki evinin önünde oğlu Murat K.(30) ile sebebi öğrenilemeyen bir

Ordu'da talihsiz kaza! Babasını...

Ordu’nun Ünye ilçesi bir genç, babasının üzerinden kamyonetle geçerek ağır yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, 30 Mart yerel seçimlerinde Erenyurt Mahalle Muhtarı seçilen Adem K.(54), Erenyurt'taki evinin önünde oğlu Murat K.(30) ile sebebi öğrenilemeyen bir tartışma yaşadı. Oğul Murat K., babasına ait otomobili alarak olay yerinden ayrılmaya çalıştığı esnada Adem K. onu durdurmak maksadıyla aracın önüne çıktı.

Ancak bu esnada oğul, kapalı kasa kamyonetle babasının üzerinden geçti. Oğul araçla olay yerinden kaçarken, baba ise ağır yaralandı. Baba Adem K., Fatsa Özel Avrasya Medi-Tech Hastanesi'nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Şüpheli Murat K.’nın yakalanması için çalışmalar sürdürülürken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

20140806aw160962_02.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler