Ordu'da mantar zehirledi

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde yedikleri mantardan zehirlenen 3 kişi tedavi altına alındı.Alınan bilgiye göre, Tikenlice Mahallesi'nde Şahin Biçer (39) eşi Serpil Biçer (31) ve yeğenleri Ebru Demir (25) yedikleri mantardan bir süre sonra rahatsızlandı.Yakı

Ordu'da mantar zehirledi

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde yedikleri mantardan zehirlenen 3 kişi tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tikenlice Mahallesi'nde Şahin Biçer (39) eşi Serpil Biçer (31) ve yeğenleri Ebru Demir (25) yedikleri mantardan bir süre sonra rahatsızlandı.

Yakınları tarafından Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Şahin Biçer ve Ebru Demir’in sağlık durumlarının iyi olduğu, Serpil Biçer'in ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Şahin Biçer tedavi gördüğü hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, yaz mevsiminde toplayıp buzdolabına sakladıkları mantardan yediklerini ve bir süre sonra mide ağrısı ile yüksek ateş nedeniyle rahatsızlanıp yakınları tarafından hastane kaldırıldıklarını söyledi.

Mantarın çok çeşidinin bulunduğunu belirten Biçer, “Yazı kışı yok, insanlar bilmedikleri mantarları toplanmasınlar. Bilmeden topladığımız mantardan zehirlendik. Kendim mantarı çok severdim ama bundan sonra yemeyeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam