Ordu'da genç kızdan haber alınamıyor

Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’nde  lise öğrencisi 16 yaşındaki Songül Demir 2 aydır kayıp. Okula gitmek için ayrıldığını evine bir daha geri dönmeyen kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba Hasan Demir,  bulunması için yardım istedi.Ordu'nun Gürgent

Ordu'da genç kızdan haber alınamıyor

Ordu’nun Gürgentepe İlçesi’nde  lise öğrencisi 16 yaşındaki Songül Demir 2 aydır kayıp. Okula gitmek için ayrıldığını evine bir daha geri dönmeyen kızının hayatından endişe ettiğini belirten baba Hasan Demir,  bulunması için yardım istedi.

1-198.jpgOrdu'nun Gürgentepe İlçesi Işıktepe Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi Songül Demir, Işıktepe Mahallesi’ndeki evinden 2 ay önce okula gitmek için ayrıldı. Genç kızın okul bitiminde akşam evine dönmemesi üzerine ailesi polise ve jandarmaya başvurdu. Yapılan arama çalışmalarında genç kızın izine ulaşılamadı.

Çiftçilik yapan 7 çocuk babası Hasan Demir, 2 aydır kızından bir haber alamadıklarını söyleyerek şöyle dedi:

"Evladım sabah 'Okula gidiyorum’ diye evden ayrıldı. Eve gelmeyen kızımı aramaya başladık. Ancak ona ulaşamadım. En son güvenlik güçlerinden yardım istedik. Yapılan çalışmada kızımın o gün okula gitmediği belirlendi. Telefon sinyalinden en son Korgan İlçesi Çiftlik Mahallesi’nde bulunduğunu öğrendik. Ama, şimdi hiçbir bilgi edinemiyoruz. Kızım nerede hiçbir bilgi yok Artık hayatından endişe etmeye başladım. Ailece perişan bir vaziyetteyiz. Kızımın bulunması için yardım istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler