Ordu'ya ikinci ateş: Arkadaşını uğurlarken...

Atatürk Havalimanı'nda yapılan saldırı sonrasında Ordu'ya ikinci ateş düştü.

Ordu'ya ikinci ateş: Arkadaşını uğurlarken...

Atatürk Havalimanında gerçekleşen saldırıda arkadaşını uğurlamaya giden Ordulu Ferhet Akkaya'nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda arkadaşını uğurlayan Ferhat Akkaya’nın terör saldırısında hayatını kaybetmesiyle saldırıda hayatını kaybeden Ordulu sayısı 2’ye yükseldi. 

Aynı saldırıda hayatını kaybeden Göksel Kurnaz’ın (38) ardından yine Ordulu olan Ferhat Akkaya’nın da hayatını kaybettiği belirlendi. Gürgentepe ilçesi Okçubeli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan evli ve 3 çocuk babası Ferhat Akkaya’nın arkadaşını uğurlamak üzere Atatürk Havalimanı'nda bulunduğu ve saldırı sırasında kendini patlatan canlı bombanın yakınında olduğu öğrenildi.

Bayrampaşa’da mağazalara manken yapan bir firmada çalışan Ferhat Akkaya’nın cenazesinin işlemlerinin sürmesi sebebiyle henüz ailesine teslim edilemediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler