Onu görenler hayrete düştü

Edirne Enez sahilinde ava çıkan balıkçıların oltasına 1, 5 ton ağırlığında, 5 metre boyunda dev köpek balığı takıldı. 30 kişinin güçlükle tekneye çektiği camgöz cinsi köpekbalığı Başakşehir’de sergiye açıldı.Edirne Enez sahilinde ava çıkan balıkçı Yahya T

Onu görenler hayrete düştü

Edirne Enez sahilinde ava çıkan balıkçıların oltasına 1, 5 ton ağırlığında, 5 metre boyunda dev köpek balığı takıldı. 30 kişinin güçlükle tekneye çektiği camgöz cinsi köpekbalığı Başakşehir’de sergiye açıldı.

Edirne Enez sahilinde ava çıkan balıkçı Yahya Turan ve tayfası, 1, 5 ton ağırlığında ve 5 metre boyunda dev köpekbalığı yakaladı. Ağa büyük bir şeyin takıldığını fark eden balıkçılar şaşkınlıkla oltalarına asıldı. Köpekbalığı yakaladıklarını fark eden balıkçılar, balığı tekneye çekmek için büyük çaba sarf etti. Dev köpekbalığı 30 kişinin çabasıyla uzun süre sonra tekneye çekildi.

Camgöz cinsi köpekbalığını Başakşehir’de bulunan balık lokantasına getiren balıkçılar, vinç kullanmak zorunda kaldı. Vinç yardımıyla indirilen köpekbalığı, balıkçı lokantasının önünde sergiye açıldı. Lokantanın önünde sergilenen dev köpekbalığı, vatandaşları hayrete düşürdü. Yanına yaklaşan bazı vatandaşlar ürkerken bazıları da dev köpekbalığı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Köpekbalığını yakalayan balıkçı Yahya Turan, 30 personel ile birlikte balığı tekneye zor çektiklerini belirterek, “Akşam saat 23. 00 civarında ava çıktık. Balık yaklaşık 1, 5 ton ağırlığında. Uzunluğu da 5 metre civarında. Balığı kendi şubemizde sergileyeceğiz. Halkalı Atakent’te bir de Ergani sokakta bir şubemiz var, orda sergileyeceğiz. İsteyen olursa kurumlara verebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler