Onların aşkı Yeşilçam’a senaryo olur

Haber61/Haber Servisi   Lisede aynı sırayı paylaştığı kız arkadaşıyla evlendi…  Royal Madencilik & Hakan İnşaat firmasının genel koordinatörü Semih Bulutoğlu, Affan Kitapçıoğlu’nda aynı masada oturup ders dinlediği Sedef Samancı ile liseden sonra uzun yıl

Onların aşkı Yeşilçam’a senaryo olur
Haber61/Haber Servisi
 
Lisede aynı sırayı paylaştığı kız arkadaşıyla evlendi… 

Royal Madencilik & Hakan İnşaat firmasının genel koordinatörü Semih Bulutoğlu, Affan Kitapçıoğlu’nda aynı masada oturup ders dinlediği Sedef Samancı ile liseden sonra uzun yıllar görüşmedi. 10 yıl boyunca görüşmeyen Semih ve Sedef’i kader yine bir araya getirdi.

Bir süre arkadaşlıkları devam eden ama liseden bugüne hep bir birlerine ilgi duyan çift sonunda evlenme kararı aldı. Yalıpark Restoran’da dillere destek düğün töreniyle mutluluğa ‘evet’ dediler. Semih Bulutoğlu’nun babası Ayhan Bulutoğlu ve annesi Zehra Bulutoğlu düğünde davetlilerle tek tek ilgilenirken Gıda Mühendisi Sedef’in annesi Kamuran Samancı da, “Bu mutluluğu her aile yaşamalı” diyerek kendilerini tebrik eden herkese teşekkür ettiler.

Ayrıca düğün töreninde kolbastı ve horon şov vardı. Davetliler Trabzon’un ünlü sesi Eylem ile coştu.

Mutlu çift balayı tatili olarak da İstanbul’da bir adayı seçti.

Semih Bulutoğlu’nun çok yakın arkadaşı olan Yayın Danışmanımız gazeteci - yazar Levent Ustabaşı da şanslı çifte mutluluklar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler