Onların aşkı için söylediler

 ERZURUM'da 3 yıl önce arkadaşları ile gezmek için kiraladıkları otomobilin kaza yapması sonucu yatalak olan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış'ın aşklarını yaşatmak için İbrahim Erkal ile birli

Onların aşkı için söylediler

 

ERZURUM'da 3 yıl önce arkadaşları ile gezmek için kiraladıkları otomobilin kaza yapması sonucu yatalak olan 22 yaşındaki Emre Dalmış ile ailesinin karşı çıkmasına karşın evlenen 19 yaşındaki Nevra Dalmış'ın aşklarını yaşatmak için İbrahim Erkal ile birlikte 5 sanatçı konser verdi. 

 

Palandöken'deki Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Aziziye Belediye Başkanı AK Parti'li Fatih Cengiz Emre ile eşi Nevra Dalmış ve yaklaşık 400 kişi katıldı. Konser, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde 10 askerin şehit olması nedeniyle Kuran-ı Kerim ve dualar okunarak başladı. 

 

Türkiye Diyanet Vakıf Çalışanları Sendikası (Diva-Sen) Erzurum Şube Başkanı Osman Temel, hain saldırıyı kınadı. 'Umut yolcuları' adı altında kurulan yardım komitesinin mimarı Aysun Gemalmaz, 10 şehit haberi üzerine konseri iptal etmek istediklerini ancak, hayır işi olduğu için vazgeçtiklerini söyledi. Gemalmaz, Emre'nin ameliyatına katkı sağlamak için Esra Dal'ın 27 yaşında trafik kazasında hayatını kaybeden erkek kardeşinin nişan yüzünüğü, 2 yaşındaki Mustafa Ünsal Saka ise kumbarasında biriktirdiği parayı Emre-Nevra çifti için verdiği bildirdi. 

 

Sunuculuğunu sanatçı Güler Kahraman'ın yaptığı konserde şehitler anısına saygı duruşu yapıldı. Emre'yi yürütmek için yurt dışında kök hücre nakli yapılması gerektiğini öğrenen İbrahim Erkal, Burhan Topal, Dilek Şengül, Sinan Siverekli, Oktay ve Bilal, Güler Kahraman'dan oluşan bir ekiple sahne aldı. Burhan Topal'ın şarkılarıyla coşan vatandaşlar, oynamayı ihmal etmedi. İbrahim Erkal'ın sahneye çıkmasıyla özel güvenlikçiler organizasyona gölge düşürdü. Gazetecilerin çekim yapmasına izin vermeyen güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında tartışma yaşandı. Yardım konseri ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın şarkılarıyla son buldu.

 

NEVRA-EMRE AŞKI NASIL BAŞLAMIŞTI

 

Çay ocağı işleten 22 yaşındaki Emre Dalmış, 2009 yılında arkadaşlarıyla birlikte gezmek için kiraladığı otomobille kaza yaptı. 'Öldü' diye hastaneye götürülen Emre Dalmış, 45 gün boyunca Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesi verdi. Kaza sonrasında omurilik zedelenmesi meydana geldiği için yatağa mahkum olan Emre Dalmış, 4 yıldan bu yana konuştuğu kız arkadaşı 19 yaşındaki Nevra ile ilişkisini bitirmek istedi. Ancak Nevra, çok sevdiği Emre'yi terk etmedi ve onu evlenmek için ikna etti. Nevra'nın ailesi, Emre ile evlenmesine karşı çıkınca genç kız sevgilisine kaçtı. Emre Dalmış da tekerlekli sandalye ile gittiği 4 ay önceki düğünle Nevra ile dünya evine girdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler