Onlarca polisin farkına bile varmadılar!

Rize’de polisin gençlerin takıldığı mekanlara yönelik gerçekleştirdiği, uyuşturucu uygulamasında, bilgisayar oyunlarına kendini kaptıran gençlerin salonlara giren onlarca polisin farkında bile olmadıkları görüldü.    Rize Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile

Onlarca polisin farkına bile varmadılar!
Rize’de polisin gençlerin takıldığı mekanlara yönelik gerçekleştirdiği, uyuşturucu uygulamasında, bilgisayar oyunlarına kendini kaptıran gençlerin salonlara giren onlarca polisin farkında bile olmadıkları görüldü. 
 
Rize Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından şehir merkezinde ki okulların çevresinde bulunan gençlerin takıldığı mekanlara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Asayiş ekiplerinin de destek verdiği uygulamada işletmelerin ruhsatları bulunup bulunmadığı kontrol edilirken gençlerin kimlikleri sorgulanıp üst aramaları gerçekleştirildi.
 
20151225aw614503_01.jpg
 
İnternet kafelere yönelik uygulamalarda ilginç görüntüler yaşandı. Bilgisayar oyunu oynayan gençlerin oynadıkları oyunlara kendilerini aşırı kaptırdıkları görüldü. Uygulama için çok sayıda polisin salonlara girmesine rağmen oyun oynayan gençlerin çevresinde olup bitenlerin farkında olmadıkları görüldü. Bir genç oynadığı oyunu bırakmayıp polis memurunun sorularını yanıtlamakta güçlük çekince, memur oyunu bırakıp kendisini dinlemesi konusunda genci uyarmak zorunda kaldı.
 
İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Rize’de uyuşturucu madde kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için Uyuşturucu ile Mücadele ve Narkotik Timleri'nin benzer uygulamalarını sürekli gerçekleştireceği bildirildi.
 
20151225aw614503_02.jpg
 
20151225aw614503_03.jpg
 
20151225aw614503_04.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam