Onlarca ceset kıyıya vurdu!

Akdeniz üzerinden Avrupa’ya geçmeye çalışırken boğularak öldüğü belirlenen cesetler yine bir dramı ortaya çıkardı. Libya'da sahile vuran cesetlerin göçmenlere ait olduğu düşünülüyor. CESETLERİ KIZIL HAÇ GÖNÜLLÜLERİ TOPLUYOR Daily Mail'in haberine göre; L

Onlarca ceset kıyıya vurdu!

Akdeniz üzerinden Avrupa’ya geçmeye çalışırken boğularak öldüğü belirlenen cesetler yine bir dramı ortaya çıkardı. Libya'da sahile vuran cesetlerin göçmenlere ait olduğu düşünülüyor.

CESETLERİ KIZIL HAÇ GÖNÜLLÜLERİ TOPLUYOR

Daily Mail'in haberine göre; Libya’nın batısında, Tunus sınırını yakınlarındaki Zuvare kentinde onlarca cesedin aynı gün kıyıya vurduğu belirlendi. İtalya ile Libya arasındaki Sicilya Kanalı’ndan Avrupa'ya geçmeye çalıştıkları düşünülen göçmenlerin cesetleriniyse Kızıl Haç Topluluğu'ndan gönüllüler topluyor.

Trajik gerçeklerden biri de cesetlerin bedeninin paramparça olarak kıyıya vurması. Bazılarınınsa sadece kemikleri kalmış halde bulunuyorlar.

BU İLK DEĞİL

Kızıl Haç’ın sağlık birimi sorumlusu Taha Sultan, bunun ilk olmadığını açıklarken geçen yıl yüzlerce cesedin kıyıya vurduğunu ifade etti.

BU TARZ ŞEYLER LİBYA'DA HER ZAMAN YAŞANIYOR

Taha Sultan: “Bir yılı aşkın bir süredir batı kıyılarında bununla mücadele ediyoruz. Her gün oluyor. Böyle şeyler Libya’da her zaman yaşanıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam