Önce yağmur sonra kar geliyor

Türkiye bugün soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek, sıcaklık 8-10 derece azalacakDevlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yurdun soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini duyurdu. Türkiye’nin pazar günü akşam saatlerinden itibaren Balk

Önce yağmur sonra kar geliyor

Türkiye bugün soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek, sıcaklık 8-10 derece azalacak

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, yurdun soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini duyurdu. Türkiye’nin pazar günü akşam saatlerinden itibaren Balkanlar üzerinden gelen yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği ve Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi, Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimlerinin yağışlı geçmesi bekleniyor.

Karla karışık yağmur

Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerden başlamak üzere iç ve batı bölgelerde hissedilir derecede (8 ila 10 derece) azalacağı tahmin edilirken, yetkililer, kuvvetli yağış, fırtına ve soğuk havanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

Marmara’nın kuzey ve doğusu, Kuzey Ege’nin iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu ile Muş, Bitlis ve Şırnak çevrelerinin salı günü yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 Yağışların İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Zonguldak, Düzce, Bolu, Karabük, Bartın, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Marmara’nın güneydoğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler