Önce öldürdü sonra ağladı

 Eyüp, Göktürk’te, bir yıldır boşanma davaları süren ve iki ay önce evden uzaklaştırılan Yaşar D.‘nin tabanca ile öldürdüğü 35 yıllık eşi Ayten D., ile aralarındaki anlaşmazlığın mal paylaşımı olduğu öne sürüldü. Merkez Mahallesi, Gül Sokak’ta dün saat 16

Önce öldürdü sonra ağladı

 

Eyüp, Göktürk’te, bir yıldır boşanma davaları süren ve iki ay önce evden uzaklaştırılan Yaşar D.‘nin tabanca ile öldürdüğü 35 yıllık eşi Ayten D., ile aralarındaki anlaşmazlığın mal paylaşımı olduğu öne sürüldü.

 

Merkez Mahallesi, Gül Sokak’ta dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olaydan sonra yakalanan 58 yaşındaki Yaşar D., polise verdiği sözlü ifadesinde anlaşmazlık nedeninin eşinin üzerine tapulu olan ev ve otomobil olduğunu söyledi. Yaşar D., gözaltında tutulduğu Eyüp Asayiş Büro Amirliği’nde yazılı ifade vermedi. Kurşun geçirmez yelek giydirilen Yaşar D., öğle saatlerinde İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Yaşar D., adliyeye götürülmek üzere emniyetten çıkarıldığı sırada ağladı.

 

 Edinilen bilgilere göre ev hanımı biri evli iki çocuk annesi 56 yaşındaki Ayten D., aile içi şiddet nedeniyle vergi dairesinden emekli 35 yıllık eşi Yaşar D.’ye boşanma davası açtı. Dava sürerken çocuklarının araya girmesi üzerine çift, aynı evde yaşamaya devam etti.

 

Ayten D., iki ay önce gördüğü şiddet nedeniyle eşi hakkında evden uzaklaştırma kararı aldırdı. Önceki gün evinin yakınındaki eczaneye giderken Ayten D.’yi gören Yaşar D. durmasını söyledi. Durmayan Ayten D., ile eşi arasında kovalamaca başladı. Yaşar D. babasından kaldığını öne sürdüğü tabanca ile 2 el ateş etti. Kurşunlardan biri Ayten D’nin başına isabet ederken, diğer kurşun yakında bulunan sağlık ocağının duvarına geldi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam