Ona devlet sahip çıktı

 Tekirdağ'ın Malkara İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nun girişimleriyle 79 yaşındaki Alzheimer hastası Ali Çakır devlet korumasına alındı. Alzheimer hastası Ali Çakır'ın (79) en küçük kızı Yıldız Çakır (22), İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulund

Ona devlet sahip çıktı

 

Tekirdağ'ın Malkara İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nun girişimleriyle 79 yaşındaki Alzheimer hastası Ali Çakır devlet korumasına alındı.

Alzheimer hastası Ali Çakır'ın (79) en küçük kızı Yıldız Çakır (22), İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu. Babası için devreye giren İlçe Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nun girişimleriyle devlet korumasına aldırdı.

Yıldız Çakır, "Ben babama bakıyordum, üvey ağabeylerim babamın maaşını alabilmek için bana baskı yapıyorlar ve en son olarak da beni evden kovdular. Ben de 3 gün boyunca İstanbul'da dayımların yanına sığındım. Vicdanım el vermedi babamı hasta yatağında bırakmak. Malkara'ya dönerek


İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundum. Emniyet ve 112 Acil servis görevlileri ile babamın kaldığı eve gittim. Babamın bakımsız ve soğuk bir yerde yatağa bağlanmış şekilde gördüm. Daha sonra ilçemizdeki gazetecilere olayı anlattım, kendileri de İlçe kaymakamımızı arayarak yardımcı oldular.

Kaymakamımız yakınlık göstererek, günlerdir bakımsız olan babamı Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılmasını sağladı. Kendilerine teşekkürler ederim. Ben babama bakarım yeter ki beni üvey ağabeylerimden
korusunlar" dedi.

Alzheimer hastası Ali Çakır Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu'nun talimatıyla Malkara Devlet Hastanesi'nde bakıma alındı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam