Ona, abisi ve 3 kişi tecavüz etti !

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde 13 yaşındaki F.A.’ya tecavüz ettikleri ve alıkoydukları iddiasıyla aralarında ağabeyinin de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.Akşehir İlçesi’ne bağlı Çamlı Köyü’nde oturan orta okul 8’inci sınıf öğrencisi F.A., iddiaya göre geçen yı

Ona, abisi ve 3 kişi tecavüz etti !

Konya’nın Akşehir İlçesi’nde 13 yaşındaki F.A.’ya tecavüz ettikleri ve alıkoydukları iddiasıyla aralarında ağabeyinin de bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Akşehir İlçesi’ne bağlı Çamlı Köyü’nde oturan orta okul 8’inci sınıf öğrencisi F.A., iddiaya göre geçen yıl kasım ayında rastgele aradığı telefonda Karabük’ün Safranbolu İlçesinde yaşayan 25 yaşındaki Y.D. ile tanıştı. Bir süre telefonla konuşan F.A., evi terk edip Y.D. ile buluşmak üzere Safronbolu’ya gitti. Y.D. ile yaşamaya başlayan F.A., eğitiminden geri kalmamak için kaydını da orada bir orta okula yaptırdı.
 
Bir ay önce okulun rehber öğretmenine yaşadıklarını anlatan F.A., geçen yıl haziran ayında ağabeyi 18 yaşındaki H.H.A.’nın tecavüzüne uğradığını iddia etti. Bunun üzerine öğretmeni de Safranbolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na konuyu bildirdi. F.A., savcılıktaki ifadesinde ağabeyi H.H.A.’nın yanı sıra memleketi Çamlı Köyü’nde 30 yaşındaki M.C. ve 32 yaşındaki B.U.’nun da tecavüzüne uğradığını öne sürdü.
 
Bunun üzerine ağabeyi H.H.A. ile M.C. ve B.U., geçen salı günü gözaltına alındı. 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘küçük yaşta çocuğa cinsel istismar’ suçundan tutuklanarak Akşehir Kapalı Cezaevi’ne kondu.
 
F.A.’nın Safranbolu’da birlikte kaldığı Y.D. de ’küçük yaşta kızı alıkoymak ve cinsel istismar’ suçundan tutuklandı. F.A. da Safranbolu’da bir süre Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kız yetiştirme yurdunda kaldıktan sonra ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam