Omuz atma davası kanlı bitti!

Beyoğlu'nda, "yan bakma" ve "omuz atma" yüzünden 4 kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki ay sonra askere gidecek Mehmet Çelik (20), kavgaya karışanlardan birinin çıkardığı "kelebek" denilen bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Gö

Omuz atma davası kanlı bitti!

Beyoğlu'nda, "yan bakma" ve "omuz atma" yüzünden 4 kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İki ay sonra askere gidecek Mehmet Çelik (20), kavgaya karışanlardan birinin çıkardığı "kelebek" denilen bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Görgü tanıkları ve kamera görüntüleri yardımıyla kimlikleri tespit edilen iki zanlıdan biri polis çıktı.

Üsküdar'daki evlerinin yakınında gözaltına alınan iki arkadaşın çok sarhoş olması nedeniyle ifadelerin alınması için ayılmaları beklendi. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan olay iddialara göre şöyle gelişti:

Kavga, İstiklal Caddesi Küçükparmakkapı Sokak girişindeki gazete bayisinin önünde meydana geldi. Garsonluğu bırakıp askere gitmeye hazırlanan Mehmet Çelik, amcasının oğluyla birlikte yürüyerek arkadaşının evine gidiyordu. Çelik, bir ara sohbet eden 2 kişiden biriyle çarpıştı.

KELEBEKLE YARALADILAR

Omuz atma tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü ve 2 gençten biri, yanında taşıdığı kelebek diye tabir eden bıçakla Mehmet Çelik'i boğazından yaraladı. Çelik boğazını tutarak yere düşerken, saldırganlar kaçtı.

Çok kan kaybeden Çelik, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin ardından, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Görgü tanıkları ve kamera görüntülerinden yola çıkan polis, saldırganların kimliğini kısa sürede tespit etti. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda görev yapan polis memuru Ahmet Edip Y. (29) ile yakın arkadaşı Serkan E.'yi (30) cinayetin faili olarak aramaya başlayan ekipler, iki zanlıyı Üsküdar'daki evlerinin yakınında gözaltına aldı.

İki yıllık polis olan Ahmet Edip Y. ile çocukluk arkadaşı Serkan E.'nin çok sarhoş olduğu, bu nedenle uzun süre ifadelerinin alınamadığı öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayda bıçak kullanan kişinin Serkan E. olduğu tespit edildi. Polis, Mehmet Çelik ile amcasının oğlunun da alkollü olduğunu belirtti.

HASTANEDE İNANILMAZ TESADÜF

Çelik'in olayın ardından kaldırıldığı hastanede de inanılmaz bir tesadüf yaşandı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden dayı Bahattin Sürmeli, yeğeni Çelik'i sedyeyle acil servise sokulurken gördü. Sürmeli, "Taksim'in ortasında adam öldürmek ne demek?" diye isyan etti. Çelik'in yakınları hastaneye akın etti. Çelik'in ağabeyi Ramazan Çelik, "Taksim'de o kadar polis var ki adamlar bıçaklarla dolaşıyorlar! İki ay sonra askere gidecek genci Beyoğlu'nun ortasında bıçaklıyorlar. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?" dedi...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler