Ölüm böyle teğet geçti

Dev bir kamyon lastiğinin bu hızda o yoldan gelmesi milyonda bir ihtimaldi. O lastiğin iki insanın arasından geçmesi ise milyarda bir.Görüntüler Tayland’dan. Otomobiliyle bir marketin önüne yaklaşan adam, siparişini görevliye iletiyor ve beklemeye geçiyor

Ölüm böyle teğet geçti

Dev bir kamyon lastiğinin bu hızda o yoldan gelmesi milyonda bir ihtimaldi. O lastiğin iki insanın arasından geçmesi ise milyarda bir.

Görüntüler Tayland’dan. Otomobiliyle bir marketin önüne yaklaşan adam, siparişini görevliye iletiyor ve beklemeye geçiyor. Bir süre sonra marketin kadın görevlisi beliriyor ve paketi vermek için araca yaklaşıyor.

Tam da o anda olanlar oluyor. Nereden geldiği belirsiz büyük bir kamyon lastiği, mesafeleri belki de sadece yarım metre olan bu iki kişinin arasından büyük bir hızla geçiyor. Devasa lastik ne kadın görevliye ne de erkek müşteriye çarpıyor. Ama korkusu ikisine de yetiyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler