Ölüm atlayışı hastanelik etti

İstanbul Beyoğlu'nda 4 yıl önce anne ile babasının boşanmasını kabullenemeyen genç kız, bunalıma girdi. Doktor kontrolünde psikolojisini düzeltmek için çeşitli ilaçlar kullanan lise mezunu kız, sabah saatlerinde girdiği bunalımdan çıkamayınca 6 katlı bina

Ölüm atlayışı hastanelik etti

İstanbul Beyoğlu'nda 4 yıl önce anne ile babasının boşanmasını kabullenemeyen genç kız, bunalıma girdi. Doktor kontrolünde psikolojisini düzeltmek için çeşitli ilaçlar kullanan lise mezunu kız, sabah saatlerinde girdiği bunalımdan çıkamayınca 6 katlı binanın 4’üncü katından aşağıya atladı. Ağır yaralanan talihsiz kız tedavi altına alındı.

Hüseyinağa Mahallesi Balo Sokak’ta 02.30’da meydana gelen intihara teşebbüs olayı edinilen bilgiye göre şöyle gelişti: 4 yıl önce anne ve babasının boşanmasını kabullenemeyen lise mezunu Nurgül Kural, depresyona girdi. 4 yıl boyunca psikolojik tedavi gören genç kız, çeşitli depresyon hapları da kullandı.
 
Bir arkadaşının evine giden 20 yaşındaki Nurgül Kural, geceyi de orada geçirmeye karar verdi. Birkaç saat sonra bunalıma giren Nurgül Kural 6 katlı binanın 4’üncü katındaki salon penceresini açarak dışarı çıktı. Nurgül Kural kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan talihsiz kız ağır yaralandı. Olaya tanık olan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.
 
Yerde hareketsiz şekilde yatan Nurgül Kural olay yerine çağırılan ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşının evinden atlayarak intihar girişiminde bulunan Kural'ın, kafasında ve vücudunun bazı yerinde kırıklar oluştuğu öğrenildi. Polis genç kızın atlayışı yaptığı sırada evde kimsenin bulunup bulunmadığını araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler