Olimpiyat gününde hava nasıl?

Yurdun kuzeydoğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, güneybat

Olimpiyat gününde hava nasıl?

Yurdun kuzeydoğu çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek olan yağışların; Rize ve Hopa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı, güneybatı kesimlerde ise 2 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, yurdun iç ve batı kesimlerinde kuzeyli, güneydoğu kesimlerinde ise güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da ise kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50Km/S) esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Az bulutlu ve açık 17/34
İstanbul: Az bulutlu ve açık (Rüzgar kuzeydoğulu yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esecek) 24/34
İzmir: Az bulutlu ve açık 25/37
Adana: Az bulutlu ve açık 25/34
Antalya: Az bulutlu ve açık 26/35
Samsun: Parçalı bulutlu 21/29
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22/28
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 8/27
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 22/38

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam