Öldürüp gömdüler, elini dışarıda...

Samsun'da pancar toplamaktan dönen 45 yaşındaki Rabia Güngör, öldürüldükten sonra buğday tarlasına gömülen ve sağ eli dışarda kalan bir erkek cesedi buldu. Savcının izniyle Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.Olay İlkadım İlçesi Kuşçulu Mahallesi K

Öldürüp gömdüler, elini dışarıda...

Samsun'da pancar toplamaktan dönen 45 yaşındaki Rabia Güngör, öldürüldükten sonra buğday tarlasına gömülen ve sağ eli dışarda kalan bir erkek cesedi buldu. Savcının izniyle Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay İlkadım İlçesi Kuşçulu Mahallesi Kozan Mevkii'nde bugün meydana geldi. İddiaya göre aynı mahallede oturan Rabia Güngör, pancar topladıktan sonra evine dönerken topraktan çıkmış bir el gördü. Panikleyen kadın eve gidip durumu ailesine anlattı.

Ailesi Jandarmaya ihbarda bulundu. Olay yerine gelen jandarma buğday ekili tarlada öldürüldükten sonra çukur kazılarak gömülmüş ancak sağ eli dışarda 30- 35 yaşlarındaki erkek cesedini toprağı kazıp çıkarttı. Elbiseleriyle yüz üstü gömülen cesette yapılan ilk incelemede yaklaşık 15 gün önce gömüldüğü, herhangi bir bıçak veya kurşun izi olmadığı belirlendi.

Tarla ve çevresinde inceleme yapan jandarma herhangi bir delil de bulamadı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından ceset otopsi yapılmak üzere Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam