Öldürdüler, yetmedi...

Adana'da dövülerek öldürüldükten sonra cesedi halıya iple sarılıp DSİ'nin drenaj kanalına atılan 30 yaşındaki kasap Bayram Kaya'nın katil zanlısı 3 kişi hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.Yakapınar Mahallesi Abdioğlu Caddesi'nde 31 Mayıs

Öldürdüler, yetmedi...

Adana'da dövülerek öldürüldükten sonra cesedi halıya iple sarılıp DSİ'nin drenaj kanalına atılan 30 yaşındaki kasap Bayram Kaya'nın katil zanlısı 3 kişi hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yakapınar Mahallesi Abdioğlu Caddesi'nde 31 Mayıs 2012'de bir vatandaş drenaj kanalında kayalıkların arasına sıkışmış iple sarılı bir halı görüp jandarmaya haber verdi.
 
HALIDA CESET
 
Sudan çıkartılan halının içinden elleri ve ayakları iple bağlanmış bir erkek cesedi çıktı. Emniyet Müdürlüğü Kayıplar Bürosu'na kayıp başvurusu yapan Kaya Ailesi, Adli Tıp Kurumu Morgu'nda cesedin kasaplık yapan Bayram Kaya'ya ait olduğu teşhis edildi.
 
BİRİ TATİLDE YAKALANDI, 2'Sİ CEZAEVİNDE ÇIKTI
 
Jandarma ekipleri yaptıkları araştırmada kasap Kaya'yı arkadaşları Bilal Altındağ ve Celal ve Musa Taymur kardeşlerin öldürdüğünü belirledi. Altındağ Antalya'nın tatil ilçelerinden Gazipaşa'da tatil yaparken yakalanıp tutuklanırken, Taymur kardeşlerin ise başka bir suçtan Alanya'da cezaevinde tutuklu bulunduğu saptandı.
 
DAVA AÇILDI
 
Halıdaki cesetle ilgili soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, 3 katil zanlısı hakkında Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde ‘Kasten adam öldürmek' suçundan müebbet hapis cezası istemiyle dava açtı.
 
"ARABAMIZ ARIZA YAPTI"
 
Savcı, iddianamesinde Bayram Kaya'nın Celal Taymur ile aralarında henüz nedeni kesin olarak belirlenemeyen bir husumetten dolayı öldürüldüğünü belirtti. Cesedin halıya sarıldığı ipi ise katil zanlılarının H.S. ve İ.K.'den ‘Arabamız arıza yaptı.' diyerek aldıkları belirtildi.
 
3 katil zanlısı önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam