Öldürdü ve: Yakalanmasaydım...

Adana'da boşanma davası açan eşi 23 yaşındaki Ezgi Köseoğlu'nu tabancayla başından vurarak öldürdükten bir hafta sonra saklandığı evde Özel Harekat polislerinin operasyonuyla yakalanan ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan 30 yaşındaki Mehmet Köseoğlu, "Yak

Öldürdü ve: Yakalanmasaydım...

Adana'da boşanma davası açan eşi 23 yaşındaki Ezgi Köseoğlu'nu tabancayla başından vurarak öldürdükten bir hafta sonra saklandığı evde Özel Harekat polislerinin operasyonuyla yakalanan ve çıkarıldığı mahkemede tutuklanan 30 yaşındaki Mehmet Köseoğlu, "Yakalanmasaydım, karımın mezarını açıp, cesedini kimsenin bilmediği bir yere gömecektim" dedi.

KAFASINA 4 EL ATEŞ ETTİ
Dumlupınar Mahallesi'nde oturan ve işsiz olan şizofren Mehmet Köseoğlu, 22 Ağustos'ta bir yıl önce ayrılıp, 6 ay önce de boşanma davası açan eşi Ezgi Köseoğlu'nu, "Çocukları sana göstereceğim" diyerek Onur Mahallesi'ndeki bir yakınının evine çağırdı.

Burada çıkan tartışmada Köseoğlu, kafasına 4 el ateş ettiği eşini öldürüp kaçtı, zanlı, evinde Özel Harekat polislerinin de katıldığı operasyonla yakalandı.

3 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRECEKTİ
Poliste yazılı ifade vermeyip, susma hakkını kullanan Mehmet Köseoğlu, sözlü görüşmelerde ise 2 çocuk annesi Ezgi Köseoğlu'nu öldürdükten sonra ailesinden 3 kişiyi daha öldürme planları yaptığını söylediği öğrenildi. Cinayet Bürosu dedektiflerine, "Benim hayallerim vardı.

Beni niye yakaladınız? Hayalini kurduğum cinayetler vardı" sözlerini sarf eden Mehmet Köseoğlu, sevk edildiği savcılıkta da ürperten ifadeler verdi. Köseoğlu, işlemeyi planladığı cinayetlerin dışında ilginç bir eylem hazırlığında olduğunu da dile getirdi.

'KİMSENİN BİLMEDİĞİ BİR YERE GÖMECEKTİM'
Kızı 5 yaşındaki Melek'in gözleri önünde öldürdüğü eşinin cenaze törenini de uzaktan izlediğini söyleyen Mehmet Köseoğlu, "Karımı çok seviyordum, kıskanıyordum. Onu benden başkasının görmesini bile istemiyordum. Ne olduysa ailesi yüzünden oldu. Onu benden ayırmak istediler.

Oysa ben onu görmeden duramıyordum. Yakalanmasaydım, karımın mezarını açıp, cesedini çıkartacaktım. Kimsenin bilmediği bir yere gömecektim. Kimse yerini bilmediği için de ziyaret edemeyecekti" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam