Öldü ama haberi yok!

Konya'da bir kişinin, trafik kazasında ölen bisiklet sürücüsünü yanlışlıkla babası olarak teşhis etmesi, ilginç olayların yaşanmasına neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Şakir A. yönetimindeki 42 P 6312 plakalı kamyon, Ilgın ilçe merkezinde, bisikletiyle ka

Öldü ama haberi yok!

Konya'da bir kişinin, trafik kazasında ölen bisiklet sürücüsünü yanlışlıkla babası olarak teşhis etmesi, ilginç olayların yaşanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Şakir A. yönetimindeki 42 P 6312 plakalı kamyon, Ilgın ilçe merkezinde, bisikletiyle kaplıcalar yönüne dönen bir kişiye çarptı.

Kazada ağır yaralanan bisiklet sürücüsü, Ilgın Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza anı yakınlardaki bir güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kazayı gören vatandaşlar polise, bisiklet sürücüsünün, Durmuş Çıplak (72) olduğu yönünde bilgi verdi. Bunun üzerine, teşhis için Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne çağrılan Çıplak'ın oğlu Ahmet Çıplak, ölen kişinin babası olduğunu söyledi.

İşlemler tamamlanıp, cenaze aileye teslim edileceği sırada Ahmet Çıplak'ı telefonla arayan bir komşusu, balık tutmaya giden baba Durmuş Çıplak'ın evine döndüğünü söyledi.

Büyük şaşkınlık yaşayan Ahmet Çıplak, babasının ölmediğine, evine gittiğinde inanabildi.

Yaşananları anlatan Durmuş Çıplak, "Sabah balık tutmaya gitmiştim. Döndüğümde evin önünde bir kalabalık gördüm. Bana olanları anlattılar. Öldüğümü duyan bütün akrabalarım gelmiş. Şimdilik yaşıyoruz bakalım" dedi.

"ÖLDÜ AMA HABERİ YOK!"

Çıplak'ın evine dönmesiyle küçük çaplı bir şok yaşayan yakınları ise, "Kendi cenazesine elinde bir torba balıkla gelen ilk bunu görüyoruz" diye espri yaptı.

Polisin yaptığı araştırmalar sonunda kamyonun çarptığı bisiklet sürücüsünün Durmuş Çıplak ile aynı yaştaki Süleyman Bozer olduğu belirlendi.

Bozer'in cenazesi hastaneye çağrılan ve teşhis ettirilen oğlu Mehmet Bozer'e teslim edildi. Bozer, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine o kazada öldüğü sanılan Durmuş Çıplak da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler