Okul bahçesinde kendini astı

 Bursa'da 19 yaşındaki bir genç okul bahçesinde kendini astı. Daha önce de intihar girişiminde bulunan gencin 2 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.  Olay saat 20.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesinde meydana geldi. Bir süre

Okul bahçesinde kendini astı

 

Bursa'da 19 yaşındaki bir genç okul bahçesinde kendini astı. Daha önce de intihar girişiminde bulunan gencin 2 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. 
 
Olay saat 20.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesinde meydana geldi. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü iddia edilen M.Y., ikamet ettiği evinden ayrılarak Yenibağlar Mahallesindeki Güner Rubacı İlköğretim Okulu'na geldi. Okulda kimsenin kalmadığına emin olan M.Y., evden getirdiği çamaşır ipiyle  çardağa kendini astı. Yaklaşık 1 saat bulunduğu yerde asılı kalan M.Y. çevredeki vatandaşların görüp ihbar etmesiyle bulundu. Şahsın daha öncede intihar girişimde bulunduğu öğrenilirken, 19 yaşındaki gencin cesedi olay yerine gelen Bursa Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler