Öğretmenler Tavacı’da Gönüllerince Eğlendi

Bursa'da, Tavacı Recep Usta, 45 farklı okuldan 800 öğretmeni ağırladı. Tavacı Recep Usta, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere unutamayacağı bir gece yaşattı. Geçen yıl ilkinin gerçekleştirildiği ve 700 öğretmenin katıldığı geceye bu kez 45

Öğretmenler Tavacı’da Gönüllerince Eğlendi

Bursa'da, Tavacı Recep Usta, 45 farklı okuldan 800 öğretmeni ağırladı.

Tavacı Recep Usta, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere unutamayacağı bir gece yaşattı. Geçen yıl ilkinin gerçekleştirildiği ve 700 öğretmenin katıldığı geceye bu kez 45 farklı okuldan 800 öğretmen katılarak gönüllerince eğlendi. Yeri dolmayan emektar öğretmenler, Tavacı Recep Usta'nın İpek Koza Balo Salonu'nda özel menüyle ağırlandı.

Öğretmenler, İpek Koza Salon Müdürü Ahmet Aktepe tarafından gerçekleştirilen çekilişle hediye yağmuruna tutuldu.

Tavacı Recep Usta Genel Müdürü Atilla Murat İçin, "Geleneksel hale getirdiğimiz öğretmenler günü programımızı bu yıl da en kıymetlilerimiz olan öğretmenlerimizle birlikte kutlamak istedik. Geçen yıl yaptığımız programın olumlu dönüşleri öğretmenlerimizin bu yıl da aynı dileklerde bulunduğu için bol eğlenceli bir program hazırladık. İştirak bu yıl 800 oldu. Şahsım ve işletmem adına bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" dedi.

Öğretmenler Tavacı’da Gönüllerince Eğlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam