Öğretmenin fendi, bankayı yendi!

 Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu’nda Metal Makine Teknolojisi Bölümü öğretim görevlisi Bahaddin Zayim, bankanın kredi kartından kestiği aidatı geri almayı başardı.2005 yılında bir bankanın kredi kartını kullanmaya başlayan ÇOMÜ

Öğretmenin fendi, bankayı yendi!

 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Meslek Yüksekokulu’nda Metal Makine Teknolojisi Bölümü öğretim görevlisi Bahaddin Zayim, bankanın kredi kartından kestiği aidatı geri almayı başardı.

2005 yılında bir bankanın kredi kartını kullanmaya başlayan ÇOMÜ öğretim görevlisi Bahaddin Zayim, 20 lira ile başlayan yıllık üye aidatı ücretini, 2011 yılında 49 lira 49 kuruşa ulaştığını görünce, bu parayı geri almak istedi. Zayim, yıllık kredi kartı aidatlarının geri ödenmesine ilişkin bir dilekçenin yanında, bankadan aldığı bugüne kadar kesilen yıllık kredi aidatlarının dökümünü ve Yargıtay 13’üncü Hukuk Mahkemesi’nin karar örneğini ekleyerek Biga Kaymakamlığı Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığı’na başvuruda bulundu.

 

Bahaddin Zayim, “Heyet, müracatımı kabul edip 7 yıllık kredi kartı üyelik bedelinin iadesi yönünde karar aldı. Hem bana, hem de bankaya 15 günlük itiraz süresi tanıdı. Ancak karara bir itiraz olmadı. Banka, 7 yıl boyunca kestiği yıllık kredi kartı aidatlarının toplamı olan 274 lira 49 kuruşu kredi kartı hesabıma aktardı” dedi.

 

Kredi kartı sahipleri için örnek teşkil edecek bir zafere imza atan Zayim, “Bu sene, kart aidatı kesilmedi. Yine kesilirse, tekrar aynı işlemleri yapıp yine geri alacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler