Öğretmene 'R4bia' gözaltısı

Ürdün'de aracına "R4bia çıkartması" bulunan öğretmenin gözaltına alındığı bildirildi.Ürdün Öğretmen Hareketi tarafından yapılan açıklamada, aracına "R4bia çıkartması" yapıştırdığı gerekçesiyle, öğretmen Ahmed Ebu Hasan'ın polis tarafından gözaltına alındı

Öğretmene 'R4bia' gözaltısı

Ürdün'de aracına "R4bia çıkartması" bulunan öğretmenin gözaltına alındığı bildirildi.

Ürdün Öğretmen Hareketi tarafından yapılan açıklamada, aracına "R4bia çıkartması" yapıştırdığı gerekçesiyle, öğretmen Ahmed Ebu Hasan'ın polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Ürdün'de daha önce de 2 öğrenci "R4bia işareti" yaptıkları için gözaltına alınmış ve "yasak logo ve işaret" yaptıkları gerekçesiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Konuyla ilgili Ürdünlü yetkililer tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Mısır'da demokratik yollarla seçilen yönetimin askeri darbeyle görevden alınmasına tepki ve protestolarda kullanılan "R4bia işareti", bir çok ülkede aynı amaçla kullanılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler