Öğretmenden insanlık dersi

Tekirdağ’da evine gitmek için geldiği otobüs durağında 6 bin lira bulan Emekli Öğretmen Hasan Arda (51) parayı polise teslim etti.Tekirdağ’da (71) yaşındaki dört çocuk sahibi Fahri Özkovalak, tarlasını satıp kirada oturan çocuklarına ev almak istedi. Müst

Öğretmenden insanlık dersi

Tekirdağ’da evine gitmek için geldiği otobüs durağında 6 bin lira bulan Emekli Öğretmen Hasan Arda (51) parayı polise teslim etti.

Tekirdağ’da (71) yaşındaki dört çocuk sahibi Fahri Özkovalak, tarlasını satıp kirada oturan çocuklarına ev almak istedi. Müsteri ile anlaşma yaptı ve karşılığında 10 bin lira kapora aldı.

Kızı ile beraber eve dönmek için Cengiz Topel Meydanına gelen Özkovalak, aldığı paranın 4 bin lirasını kızına vermek için cebinden çıkardı, kalanını yeleğinin iç cebine koyarken düşürdü. Özkovalak, evde paranın cebinde olmadığını farketti.

Emekli Öğretmen Hasan Arda aynı durakta otobüs beklerken yerdeki bir demet parayı fark etmiş ve parayı alarak hemen Tekirdağ Poliz Merkezi Amiri Nail Savran’a teslim etmişti. Polis paranın sahibine ulaşmak için çalışma başlattı.

Yapılan duyurular sonucu Fahri Özkovalak, karakola gelerek paranın kendisinin olduğunu ispatladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam