Öğrencilerin karne cambazlığı

Bazı öğrenciler takdir ve teşekkür alırken, karnelerinde zayıf olanlar ise, notlarını çamaşır suyu ile düzelterek evlerinin yolunu tuttu. Karnelerindeki gerçek notları, çamaşır suyu ve kulak temizleme çöpüyle silen öğrenciler, bunun yerine kendi istedikle

Öğrencilerin karne cambazlığı

Bazı öğrenciler takdir ve teşekkür alırken, karnelerinde zayıf olanlar ise, notlarını çamaşır suyu ile düzelterek evlerinin yolunu tuttu.

 

Karnelerindeki gerçek notları, çamaşır suyu ve kulak temizleme çöpüyle silen öğrenciler, bunun yerine kendi istedikleri notları tükenmez kalemle karneye yazdı. Bazıları ise arkadaşlarının notlarını kendisi belirledi.

 

Mahalle arasında gerçekleştirilen karne düzeltme işleminin ardından öğrenciler evlerinin yolunu tuttu. Öğrencilerden geriye ise, çamaşır suyu ve kulak çöpü kaldı.

 

Karnede sahtekarlık yapan öğrenciler, karnedeki notların teknolojik ortamda yazıldığını bile hesaplayamazken, ailelerinin tükenmez kalemle doldurulan karne notlarına inanıp, inanmayacakları merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam