Öğrencilere saldırı!

 Kütahya'da üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen bir genç, mahalle arasında el ilanı dağattığı esnada bıçakla yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Meydan Mahallesi Aşiyan Sokak üzerinde özel bir alış veriş merkezine ait el ilanlarını dağItan Dumlupınar Ün

Öğrencilere saldırı!

 

Kütahya'da üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen bir genç, mahalle arasında el ilanı dağattığı esnada bıçakla yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre; Meydan Mahallesi Aşiyan Sokak üzerinde özel bir alış veriş merkezine ait el ilanlarını dağItan Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Pazarlama Bölümü öğrencisi Ahmet Altın, Hüdarabbim Parkı civarında bulunan iki bayana el ilanı verdi.

 

Aşiyan Sokak başlangıcına ilerleyen Altın'ın önünü kesen kimliği belirsiz iki kişi bayanlara ilan verdiği gerekçesi ile bir süre tartıştıktan sonra kavga etti. Ahmet Altın, telefon ile bir üst sokakta olan iş arkadaşını arayarak bıçaklandığını söyledi.

 

İş arkadaşı tarafından sağlık ve polis ekiplerine durumu bildirilen Altın, bir müddet sağlık ekiplerini yaralı halde yerde iş arkadaşının kucağında bekledi.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Altın'a olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Ana Hizmet Binası Acil Servis Ünitesine götürdü.

 

Polis, Altın ve iş arakadaşının ifadesi doğrultusunda kimliği belirsiz iki kişiyi bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam