Öğrenciler ölümden döndü!

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında bir midibüs dolusu öğrenci ölümden döndü. Devrilerek sürüklenen midibüs uçurumun kenarında dururken, kazada 3 kişi yaralandı.Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuyan ve Paşayaylası’ndan piknik ve eğlenceden döndükleri

Öğrenciler ölümden döndü!

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında bir midibüs dolusu öğrenci ölümden döndü. Devrilerek sürüklenen midibüs uçurumun kenarında dururken, kazada 3 kişi yaralandı.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuyan ve Paşayaylası’ndan piknik ve eğlenceden döndükleri öğrenilen öğrenci grubunu taşıyan midibüs Karaköy ile Paşayaylası arasındaki bir virajı alamayınca devrildi. Uçurumun kenarında kalan midibüsten çıkanlar yaşadıklarına inanamazken, öğrenciler görüntü çekmek isteyen kameramanlara tepki gösterdi. Olaydan sonra HDP Aydın İl Başkanları Raif Kanat ve Osman Dağtekin kaza yerine gelerek öğrencilerle ilgilendi.

Olay saat 17:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye bahar eğlencesi, piknik ve kaynaşma amacıyla iki midibüs ile Paşayaylası’na çıkan Adnan Menderes Üniversitesi’nde okuyan bir grup öğrenci, akşama kadar eğlendikten sonra akşam bir tur firmasına ait midibüslerle geri dönüşe geçti. A.H.Ş. yönetimindeki 09 P 0305 plakalı midibüs Paşayaylası’ndan inerken Karaköy yakınlarında bilinmeyen bir nedenle virajı alamayarak uçuruma sürüklendi. Bir süre sürüklenen midibüs şoförün manevrası ile uçurumdan kurtularak yola devrildi. Midibüsün bir kısmı uçurumda askıda kalırken, otobüsteki öğrenciler midibüsün ön camını patlatarak dışarı çıkabildi. Kazadan sonra bölgeye çok sayıda ambulans sevk edilirken, hemen olay yerine giden jandarma ekipleri de bölgede güvenlik tedbiri aldı.

Kazada iki kişinin hafif yaralandığı için midibüsü kullanan sürücünün de şok geçirerek fenalaşması nedeni ile hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra kendilerine yakın olan öğrenci grubunun kaza yapması nedeniyle HDP Aydın İl Başkanları Rifat Kanat ve Osman Dağtekin kaza yerine gidip öğrencilerle ilgilendi. Piknikten dönen öğrenciler, ailelerin kazadan haberi olmadığı gerekçesi ile gazetecilerin kendilerini görüntülemesini engelleyerek sadece kaza yapan aracın çekilmesini istediler.

Jandarma tarafından el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşadığına adeta inanamayan birçok öğrenci kazadan sonra içinden çıktığı midibüsü fotoğrafladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler