Öğrenci evinde tüp patladı !

 Olay, Kavukçuoğlu Caddesi Kahveciler Sokağı'ndaki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 öğrencinin bulunduğu apartmanın dördüncü katındaki bir dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle tüp patladı.  Patlama sesini duyan ve daireden duman

Öğrenci evinde tüp patladı !

 

Olay, Kavukçuoğlu Caddesi Kahveciler Sokağı'ndaki bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 öğrencinin bulunduğu apartmanın dördüncü katındaki bir dairede, henüz belirlenemeyen bir nedenle tüp patladı. 
 
Patlama sesini duyan ve daireden dumanlar çıktığını gören çevredekiler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. 
 
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralanan 5 kişiyi dışarı çıkardı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Ö.B (15), A.K (16), M.S. (16) ve ismi öğrenilemeyen 2 yaralı, olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi, Malatya Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler