Öğrenci evinde dehşet

Gaziantep’te üniversite öğrencilerinin kaldığı evde meydana gelen patlamada 2’si ağır, 3 öğrenci yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan 3 öğrencinin kaldığı evde patlama meydana geldi. Sabah saatleri

Öğrenci evinde dehşet

Gaziantep’te üniversite öğrencilerinin kaldığı evde meydana gelen patlamada 2’si ağır, 3 öğrenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan 3 öğrencinin kaldığı evde patlama meydana geldi. Sabah saatlerinde mutfak tüpünden sızan gazın alev alması sonucu yaşandığı tahmin edilen patlamada 2 öğrenci feci şekilde yanarak yaralanırken, 1 öğrenci ise evin terasına atlayarak kurtuldu.

İddiaya göre, Gaziantep Üniversitesi Oğuzeli Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Sezgin Sezer Bilgi (24), kahvaltı hazırlamak için mutfak tüpünü açıp çakmağı çaktığı sırada patlama meydana geldi. Patlama sonucu evin her tarafını alevler sararken, Sezgin Sezer Bilgi ile birlikte Veysel Yavuz (24) ve Tolga Kurt (23) yaralandı. Hafif şekilde yaralanan Tolga Kurt, patlama sonrası yangın çıkınca balkondan terasa atlayarak kaçtı. Sezgin Sezer Bilgi ve Veysel Yavuz ise alevlerin arasında kaldı. Feci şekilde yanan iki öğrenci, vatandaşlar tarafından kurtarıldı. Öğrenciler, olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bilgin ve Yavuz’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Öğrencilerin yaşanan olayı anlatan sınıf arkadaşları ilk önce bir patlama sesi duyduklarını, dışarı çıktıklarında ise evin yandığını gördüklerini belirtti. Öğrenciler, Oğuzeli ilçesine bir öğrenci yurdu istediklerini de sözlerine eklediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler