Oğlunu ve hamile gelini katletti!

Hasanbeyli ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde meydana gelen olayda Ramazan B.'nin(56) oğlunu ve 7 aylık hamile gelinini av tüfeğiyle öldürerek kayıplara karıştığı iddia edildi. İlçe belediyesinde çalışan ve 1,5 ay önce emekli olmak için dilekçe verdiği bildiri

Oğlunu ve hamile gelini katletti!

Hasanbeyli ilçesi Yeşilyurt Mahallesinde meydana gelen olayda Ramazan B.'nin(56) oğlunu ve 7 aylık hamile gelinini av tüfeğiyle öldürerek kayıplara karıştığı iddia edildi. İlçe belediyesinde çalışan ve 1,5 ay önce emekli olmak için dilekçe verdiği bildirilen Ramazan B. evinin yakınında oturan oğlu Mehmet B. (28) ile 7 aylık hamile ve ikiz çocuk beklediği öğrenilen gelini Derya B'yi (26) henüz belirlenemeyen bir nedenle av tüfeği ile vurdu. Mehmet B. ve hamile eşi olay yerinde hayatını kaybederken zanlı olayın ardından kaçtı.

 

Hamile gelinin bundan bir yıl önce Mehmet B.ile kaçtığı 1 hafta önce de Hasanbeyli Belediyesinde resmi nikahlarının kıyıldığı öğrenildi. Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlının yakalanması için operasyon başlattı.

 

Hayatını kaybeden Mehmet B. ve eşi Derya B'nin cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam