Of'ta yılların sorunu çözülüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) Trabzon’daki içme suyu sorunları birer birer ortadan kaldırmaya devam ediyor.2014-2019 döneminde Trabzon il geneli

Of'ta yılların sorunu çözülüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) Trabzon’daki içme suyu sorunları birer birer ortadan kaldırmaya devam ediyor.

2014-2019 döneminde Trabzon il genelindeki alt yapı ve içme suyu sorunlarının büyük çoğunluğunu ortadan kaldırmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren TİSKİ, bu kapsamda Of ilçesinin Yemişalan Mahallesi’nde yıllardır yaşanan su sorununa son verdi.

Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında mahalleye ait olan terfi hattı, 110 mm’lik çelik borularla yenilenirken pompa istasyonunda da yenileme çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla yıllardır içme suyu sorunu yaşayan Yemişalan Mahallesi’ne sağlıklı içme suyu kavuşturulmuş oldu.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasının avantajını il genelinde tüm ilçe ve mahallelerin yaşamaya başladığını kaydederken, “TİSKİ Trabzon genelinde birçok projeye imza atıyor, il genelindeki içme suyu ve alt yapı problemlerini ortadan kaldırıyor. Of ilçemizin Yemişalan Mahallesi’nde yıllar boyunca su sıkıntısı yaşandığını öğrendiğimizde hemen harekete geçtik ve çok şükür bu sorunu ortadan kaldırdık. İl genelinde bu şekilde onlarca çalışma gerçekleştirdiğimiz gibi daha yüzlercesini icra edeceğiz ve üzerine basa basa söylüyorum ki bu dönem sonunda güzel Trabzon’umuzdaki sorunların büyük çoğunluğunu ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

20150502aw400864_01.jpg

20150502aw400864_03.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler