Of'ta pastalı trafik uygulaması

Of'ta Türk Polis teşkilatının 171. Yıl dönümü nedeniyle verilen yemeği ardından Of kaymakamı Eren Aslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Orkun Şenel ve Garnizon Komutanı Onur Yakan Trabzon – Rize karayolunda trafik uygulaması

Of'ta pastalı trafik uygulaması
Of'ta Türk Polis teşkilatının 171. Yıl dönümü nedeniyle verilen yemeği ardından Of kaymakamı Eren Aslan, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Emniyet Müdürü Orkun Şenel ve Garnizon Komutanı Onur Yakan Trabzon – Rize karayolunda trafik uygulaması yapan polislere pastalı sürpriz yaptılar.

Kesilen pasta kontrol sırasında durdurulan sürücülere de ikram edilince sürücüler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Sürücüler ilk kez böyle bir uygulama ile karşılaştıklarını belirtirken, “eskiden durdurulduğumuzda korkardık. Şimdi ise mutlu oluyoruz. Hoşumuza gidiyor. Bu güzel karşılamaya teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam