Öfkeli baba kurşun yağdırdı

Afyonkarahisar’da kız kaçırma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre olay, Kışlacık Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, kızını kaçırdığı öne süren S.Ö. isimli adam, yanına ail

Öfkeli baba kurşun yağdırdı

Afyonkarahisar’da kız kaçırma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay, Kışlacık Mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, kızını kaçırdığı öne süren S.Ö. isimli adam, yanına aile üyelerini de alarak dün gece geç saatlerde Kışlacık Mahallesinde oturan Özen ailesinin evine gitti. Burada kızını geri isteyen aile ile karşı taraf arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüşünce silahlar çekildi. Meydana gelen olayda Özen ailesinden baba Mehmet, anne Zehra ve çocukları Mevlüt ve Beytullah Özen ile birlikte Galip Koç isimli vatandaş silahla yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılırken, Mevlüt Özen burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından kaçan ve aile üyelerinin üzerine ruhsatsız tabanca ile kurşun yağdırdığı öne sürülen S.Ö. kısa bir süre sonra jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hastanedeki yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam