Öfkeli baba katil oldu!

Olay, Petrolkent Mahallesi'nde meydana geldi.Edinilen bilgiye göre, lisede okuyan D.H., okul çıkışı erkek arkadaşı Cabir Mermertaş (20) ile beraber eve doğru giderken babası Hasan H. ile karşılaştı. İddiaya göre, baba Hasan H., kızı D.H. ve erkek arkadaşı

Öfkeli baba katil oldu!

Olay, Petrolkent Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, lisede okuyan D.H., okul çıkışı erkek arkadaşı Cabir Mermertaş (20) ile beraber eve doğru giderken babası Hasan H. ile karşılaştı. İddiaya göre, baba Hasan H., kızı D.H. ve erkek arkadaşı Cabir Mermertaş'ı eve götürdü. Hasan H., evde bulundurduğu av tüfeğini alarak kızı ile arkadaşlık yapan Cabir Mermertaş'a doğru ateşledi. Cabir Mermertaş vücuduna aldığı saçmalarla hayatını kaybetti.

Olay sonrası kız ve babasının kayıplara karıştığı belirtilirken, polis ekipleri, cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam