Odaya girdiklerinde şoka girdiler !

Balıkesir Kız Meslek Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ebru Avvuran, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, babasına ait av tüfeğiyle başına ateş ederek canına kıydı.Balıkesir Kız Meslek Lisesi 11/C sınıfında eğitim gören ancak dün okula

Odaya girdiklerinde şoka girdiler !

Balıkesir Kız Meslek Lisesi 11’inci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Ebru Avvuran, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, babasına ait av tüfeğiyle başına ateş ederek canına kıydı.

Balıkesir Kız Meslek Lisesi 11/C sınıfında eğitim gören ancak dün okula gitmeyen Ebru Avvuran,Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu 2’nci sınıf öğrencisi olan kızkardeşi E.A’yı okuldan alıp Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki evlerine geldi. Ailesiyle yemek yiyen genç kız, daha sonra odasına geçti.
 
Henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren Ebru Avvuran, memur olan babası Mustafa Avvuran’a ait av tüfeği ile başına ateş etti. Silah sesi üzerine odaya giren anne Fatma Avvuran ve baba Mustafa Avvuran, kızlarını kanlar içinde görünce sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, kızın yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
Ebru Avvuran’ın cesedi, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Evde yapılan incelemede, herhangi bir intihar notuna rastlanmadı. Ebru Avvuran, yarın Kütahya’nın Simav İlçesi Beyce Beldesi’nde toprağa verilecek.
 
Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler