Öcalan pankartı üniversiteyi karıştırdı

Ankara Üniversitesi’nde bir grup öğrencinin Abdullah Öcalan lehine pankart açması gerginliğe neden oldu.Polis ekipleri öğrencilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Olaylar sırasında sınıflarda mahzur kalan bazı öğrenciler camlardan atlarken, ok

Öcalan pankartı üniversiteyi karıştırdı

Ankara Üniversitesi’nde bir grup öğrencinin Abdullah Öcalan lehine pankart açması gerginliğe neden oldu.

Polis ekipleri öğrencilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti. Olaylar sırasında sınıflarda mahzur kalan bazı öğrenciler camlardan atlarken, okul yönetimi sınavları iptal etti.
 
Öcalan pankartı gerilimi
 
Ankara Üniversitesi’nde Abdullah Öcalan lehine pankart açan bir grup öğrenciye biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi.
 
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde gerginlik yaşandı.
 
Bir grup öğrenci, üzerinde ''Öcalan'a özgürlük, Kürdistan'a statü'' yazılı pankart astı.
 
Güvenlik görevlilerinin pankartı kaldırmak istemesi üzerine arbede çıktı. Olayın ardından bölgeye Çevik Kuvvet ekipleri yönlendirildi. Polis ekiplerinin biber gazı ve tazyikli su ile yaptığı müdahaleye öğrenciler taşlarla yanıt verdi.
 
Polis ile öğrenciler arasındaki arbede kampüsün etrafında da sürdü. Gazdan etkilenen pek çok öğrenci ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
 
ÖĞRENCİLER CAMDAN ATLADI
 
Bu arada, olaylara karışan öğrenciler kapıları kitleyerek diğer öğrencilerin sınıflardan çıkmasına izin vermedi.
 
Bunun üzerine öğrenciler camlardan atlayarak okul dışına çıkabildi.
 
SINAVLAR İPTAL EDİLDİ
 
Olayların büyümesi üzerine üniversite yönetimi, sınavları iptal etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler