O Ses Türkiye Alpaslan Adsay Damgası

O Ses Türkiye'de dün akşam Alpaslan Adsay yarışmaya damga vurdu.

O Ses Türkiye Alpaslan Adsay Damgası

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından olan ve jüri üyeliklerini Murat Boz,Ebru Gündeş,Hadise ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin 1 Aralık'taki son bölümünde Alpaslan Adsay isimli yarışmacı yarışmaya damga vuran isim oldu.

Garip Anam şarkısını söyleyen Alpaslan seyircilerden büyük alkış alırken Hadise dışındaki jüri üyelerini kendine döndürmeyi de başardı.

Ses Türkiye'nin 1 Aralık Salı günü yayınlanan bölümünde yarışan Ağrı'lı Alpaslan Adsay, 'Anam Garip Anam' şarkısını seslendirdi. O Ses Türkiye'nin 1 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Alpaslan Adsay sesiyle herkesi büyüledi. Gelen yoğun istek üzerine bir şarkı daha söyleyen Alpaslan bu kez şarkı söylerken müzik istemedi.  Alpaslan Adsay, sesini beğenerek kendisine dönen Hakan & Gökhan, Ebru Gündeş ve Murat Boz arasından Hakan & Gökhan ikilisini seçerek takımlarına dahil oldu.

Yarışmanın ardından Alpaslan'ın şarkısı sosyal medyada da olay oldu. Yarışmacının şarkıyı söylediği anların videosu en çok paylaşılanlar arasında yerini aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam