O madenci bakın neler söyledi!

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen faciadan sağ kurtulan ve ambulansa bindirildiği sırada sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkarmak isteyen maden işçisi Murat Yalçın, o anları anlattı.36 yaşındaki Murat Yalçın, “Ben çok disiplinli ve titiz bir insa

O madenci bakın neler söyledi!

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen faciadan sağ kurtulan ve ambulansa bindirildiği sırada sedye kirlenmesin diye çizmelerini çıkarmak isteyen maden işçisi Murat Yalçın, o anları anlattı.

36 yaşındaki Murat Yalçın, “Ben çok disiplinli ve titiz bir insanımdır. Hem o yüzden, hem de ailemden gelen terbiye ve yetişme şeklinden dolayı o an öyle davrandım. Kurtulunca ambulansa götürüldüm ve ilk aklıma gelen çizmelerimi çıkarmak oldu. Benden sonra ambulansa alınacak arkadaşlarımın daha temiz bir ortamda tedavi edilmelerini istedim” dedi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam