O koruma kendine gelemiyor

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen salı günü Hopa mitinginin ardından atılan taşla otobüsten düşerek ağır yaralanan ve 72 saat boyunca uyutulduktan sonra cuma günü uyutucu ilaçları kesilen koruma polisi 36 yaşındaki Servet Erkan, henüz kendine gelemed

O koruma kendine gelemiyor

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen salı günü Hopa mitinginin ardından atılan taşla otobüsten düşerek ağır yaralanan ve 72 saat boyunca uyutulduktan sonra cuma günü uyutucu ilaçları kesilen koruma polisi 36 yaşındaki Servet Erkan, henüz kendine gelemedi.

Başbakan Erdoğan'ın içinde bulunduğu otobüse geçen salı günü yapılan taşlı saldırı sırasında arka kapıdan düşerek ağır yaralanan koruma polisi Servet Erkan, Rize Üniversitesi (RÜ) Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin kanaması nedeniyle ameliyata alındıktan sonra 72 saat uyutuldu. Cuma günü saat 16. 00'da uyutulma işleminin sona ermesi ardından kendisine gelmesi beklenen ve dün el ve ayak parmaklarını oynatan bir ara ise gözlerini açan Erkan'ın tam olarak kendine gelemediği belirtildi.

Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, uyutucu ilaçları kesilen ve ağrılı uyarılara cevap veren Erkan’ın henüz sözlü uyarılara cevap veremediğini söyledi. Tepe, beyin kanaması tamamen duran Servet Erkan'ın kendisine gelmesini beklediklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler