O kız "telefon sinyallerinden" bulundu

 Kayıp kızlarının telefon sinyallerinin takibiyle bulunmasını istedikleri için ‘Arka Sokaklar dizisini az seyret' denilen anne ve babanın 1 aydır aradıkları kızları Adana'da bulunup, koruma altına alındı Isparta'nın Şarkikarağaç İlçesi'nde kaybolan 17 yaş

O kız "telefon sinyallerinden" bulundu

 

Kayıp kızlarının telefon sinyallerinin takibiyle bulunmasını istedikleri için ‘Arka Sokaklar dizisini az seyret' denilen anne ve babanın 1 aydır aradıkları kızları Adana'da bulunup, koruma altına alındı
 
Isparta'nın Şarkikarağaç İlçesi'nde kaybolan 17 yaşındaki lise öğrencisi Banu D., cep telefonu sinyallerinin takibi sonucu yapılan baskınla Adana'da bulundu.
 
Genç kız koruma altına alınırken, sevgilisinin yanına kendi isteğiyle kaçtığını, ailesinin yanına dönmek istemediğini söyledi. 112 Acil Servis'te ambulans şoförü olan 4 çocuk babası İsmail Demircan, lise son sınıf öğrencisi kızı Banu'nun 9 Ocak sabahı okula gitmek için evden ayrıldığını, bir daha kendisinden haber alamamaları üzerine polise başvurdu.
 
‘TELEFON SİNYALLERİNDEN KIZIMI BULUN'
 
Kızı Banu'nun 24 Ocak'ta cep telefonundan annesi Müşerrefe'e 'Baba zor durumdayım, beni kurtar' diye 2 mesaj gönderdiğini belirten baba Demircan, polislerden telefon sinyallerinin takip edilerek kızının bulunmasını istedi.
 
‘ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİ FAZLA İZLEMEYİN'
 
İddiaya göre, babanın bu isteği üzerine polis memuru, "Her şey senin dediğin kadar kolay olmuyor. ‘Arka Sokaklar' dizisini az seyret. Hayatın gerçeğinde öyle her şeyi birden halletmek kolay değil. Araştırmamızı yapıyoruz'" diye cevap verdi. Polisler, yaptıkları araştırmada Banu'nun Adana'da olduğunu belirledi ve Adana Emniyeti'ne genç kızın cep telefonu numarasını verdi.
 
ADANA POLİSİ SİNYAL TAKİBİNDEN BULDU
 
Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, Liseli Banu'yi bulabilmek için cep telefonunu dinlemeye aldı. Yapılan sinyal takipleri sonucunda 10 ayrı yere baskın yapıldı. Banu, Yeşilyurt Mahallesi'nde oturan evli 4 çocuk babası 33 yaşındaki Hasan A.'nın evinde bulundu.
 
4 ÇOCUKLU ERKEĞE KAÇMIŞ
 
Koruma altına alınan Banu D., kendi isteğiyle Hasan A.'ya kaçtığını ve birlikte olduklarını söyledi. Hasan A. ile Isparta'da bir arkadaş ortamında tanıştıklarını belirten liseli kız, "Ben Hasan'ın bekar olduğunu sanıyordum. Uzun süre telefonla görüştükten sonra Adana'ya geldim. İlişkiye girdik" dedi. Isparta'ya ailesinin yanına dönmek istemediğini, sevgilisi Hasan A.'dan da şikayetçi olmadığını belirtti.
 
SEVGİLİSİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI
 
Banu Demircan'ın şikayetçi olmaması üzerine Hasan A. hakkında işlem yapılmadı. Hasan A.'nın da polisteki ifadesinde, "Kendi rızasıyla yanıma geldi, ilişkiye girdik. Zorla olmadı" dediği belirtildi.
 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam