O iddiaya yanıt verdi

TÜRKİYE’nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert ve nişanlısı, 'bu aşk gerçek değildir' iddialarını yanıtladı. Esma Aykurt, Sert'in kalbinin ve yüreğinin güzelliğini severek, böyle bir karar aldığını bildirdi.Temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu

O iddiaya yanıt verdi

TÜRKİYE’nin 5’inci yüz nakillisi 28 yaşındaki Recep Sert ve nişanlısı, 'bu aşk gerçek değildir' iddialarını yanıtladı. Esma Aykurt, Sert'in kalbinin ve yüreğinin güzelliğini severek, böyle bir karar aldığını bildirdi.

Temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzünden yaralanarak zor bir yaşam süren ve 18 Temmuz 2013'te yapılan nakille yeni bir yüze kavuşan Recep Sert, özel hayatında da mutluluğu yakaladı. Bir hafta önce Sert ile nişanlanan ve Sert'in hayatını değiştiren Esma Aykurt,  yaptığı açıklamada, 8 ay önce hastanede çalıştığı sırada Recep Sert ile tanıştığını ve yaklaşık 2 ay önce arkadaşlıklarının farklı bir boyuta taşındığını söyledi. Sert'i çok sevdiğini, kendisinin hayatına büyük bir anlam kattığını anlatan Aykurt, "Böyle bir kalbe, yüreğe sahip olduğu için onu çok seviyorum, kalbinin ve yüreğinin güzelliği beni etkiledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler