O hırsız Rize'de yakayı ele verdi

Hakkında 54 ayrı hırsızlık kaydı olan, hakkında yakalama kararı bulunan hırsız Rize’de yakalandı.Edinilen bilgiye göre, hakkında 54 ayrı hırsızlık kaydı olan ve hırsızlık suçlarından dolayı hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Eskişehir nü

O hırsız Rize'de yakayı ele verdi

Hakkında 54 ayrı hırsızlık kaydı olan, hakkında yakalama kararı bulunan hırsız Rize’de yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, hakkında 54 ayrı hırsızlık kaydı olan ve hırsızlık suçlarından dolayı hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Eskişehir nüfusuna kayıtlı İ.Y., Rize’de vatandaşların dikkati sonucu polis tarafından yakalandı.

Türkiye’nin bir çok ilinde aranan İ.Y. son olarak Rize’nin Piriçelebi Mahallesi’nde bulunan bir binaya girerek elindeki bir düzenek ile boş olduğunu tespit ettiği evlerin kapısını açmaya çalışırken fark edildi.

Bir vatandaşın dikkati üzerine fark edilen İ.Y. polis tarafından girdiği evde suçüstü yakalandı. Üç ay önce hırsızlık suçundan girdiği cezaevinden çıktığı öğrenilen İ.Y Rize Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkartıldığı mahkeme tarafından yeniden cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam