O cinayet zanlıları adliyede

Nişantaşı’nda bir ay önce Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının silahlı saldır sonucu öldürülmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan 14 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve

O cinayet zanlıları adliyede
Nişantaşı’nda bir ay önce Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının silahlı saldır sonucu öldürülmesi olayı ile ilgili gözaltına alınan 14 şüpheli şahıs adliyeye sevk edildi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü polis ekipleri İstanbul Nişantaşı’nda Sedat Şahin’in kardeşi Vedat Şahin ile korumasının öldürüldüğü saldırıyla ilgili soruşturma başlatmıştı. Yapılan çalışmaların ardından şüpheli şahıslar tek tek belirlenerek ortak operasyon düzenlendi. Operasyonda 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.
 
Nişantaşı’nda Vedat Şahin ve koruması Ferdi Topal, 24 Aralık 2014 tarihinde kalaşnikoflu saldırganlar tarafından yapılan saldırı sonucu vücutlarının çeşitli yerlerinden kurşunlanmış, yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam