O caninin annesi konuştu!

Kaybolduktan 2 gün sonra babasının amcasının oğlu S.A. tarafından öldürülen Gizem Akdeniz'in (6) acısı tüm Türkiye'yi ağlatmaya devam ediyor. Gizem'i öldüren kişinin hem akrabası olması hem de küçük kızın evinin hemen karşı tarafında oturuyor olması olayı

O caninin annesi konuştu!

Kaybolduktan 2 gün sonra babasının amcasının oğlu S.A. tarafından öldürülen Gizem Akdeniz'in (6) acısı tüm Türkiye'yi ağlatmaya devam ediyor. Gizem'i öldüren kişinin hem akrabası olması hem de küçük kızın evinin hemen karşı tarafında oturuyor olması olayı daha da drama çevirmişti.

CANİNİN ANNESİ: YÜREĞİMİZ YANIYOR

Yaşanan olaylara dayanamayan S.A.'nın annesi Ayşe Akdeniz hastaneye kaldırıldı. Anne Akdeniz, böyle bir canavarlığı yapanın kendi oğlu olamayacağını belirterek, "Benim 8 oğlum vardı ama artık 7 oğlum var. Artık o benim için ölmüştür. Böyle vahşi bir cinayeti kimse görmezden gelemez. Hatice'nin, Mustafa'nın acısı bizim acımızdır. Gizem bizim en çok sevdiğimiz kızımızdı. Yüreğimiz yanıyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam