Nişanın özel konuğu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü’nde yaptığı seçim çalışması sırasında seçim otobüsünden inerek bir düğün salonundan çıkan kalabalığın ısrarı üzerine genç çiftin nişan yüzüklerini taktı.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçda

Nişanın özel konuğu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü’nde yaptığı seçim çalışması sırasında seçim otobüsünden inerek bir düğün salonundan çıkan kalabalığın ısrarı üzerine genç çiftin nişan yüzüklerini taktı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim kampanyasının son gününde İstanbul Beylikdüzü’nde vatandaşlara seslendi. Kemal Kılıçdaroğlu, seçim otobüsü ile yaptığı ziyaret sırasında bir düğün salonundan çıkan kalabalığın ısrarı ile inerek genç çiftin nişan yüzüklerini taktı. Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte yüzükleri takıp makasla kurdele kestikten sonra tekrar otobüse binerek şehir turuna devam etti .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler