Ninelerini benzin döküp yaktılar!

Şanlıurfa'da 4 kişi babalarının annelerini boşadığı iddiasıyla babalarını yakmak isterken, devreye giren nineleri, üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması sonucu ağır şekilde yaralandı.Olay, akşam saatlerinde Yakubi'ye Mahallesinde meydana geldi. İd

Ninelerini benzin döküp yaktılar!

Şanlıurfa'da 4 kişi babalarının annelerini boşadığı iddiasıyla babalarını yakmak isterken, devreye giren nineleri, üzerine dökülen benzinin bir anda alev alması sonucu ağır şekilde yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Yakubi'ye Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, A.A., A.A., İ.A. ve bayan olduğu öğrenilen H.A. ismi öğrenilemeyen babalarının annelerini boşadığı iddiasıyla ninelerinin yanında kalan babalarının yanına gitti. Şahıslar babaları ile bir süre kavgaya tutuştu. Tartışmanın büyümesi üzerine 4 şahıs, babasının üzerine benzin dökmek isterken, devreye giren nineleri Emine A.'nın ve üzerine sıçradı.

Şahıslar çakmağı çakmasıyla birlikte 83 yaşındaki nineleri Emine A. bir anda alevler arasında kaldı. Yaşlı bayanın çığlık seslerini duyan mahalle sakinleri olayın yaşandığı eve akın etti. Yaşlı bayanın yandığını gören oğlu ve bazı vatandaşlar, hemen müdahalede ederek, söndürmeye çalıştı. Su ve havlularla söndürülen yaşlı bayan, olay yerine çağırılan ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada yaşlı bayanın oğlu, annesinin çocukları tarafından yakıldığını polis ekiplerine bildirdi.

Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Emine A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olaya karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam